Saturday, October 15, 2011

Tu La Tak Bersyukur!

Assalamulaikum w.b.t

eee geram rasanya dengan connection brokbang ni... lambat sungguh.. sangat menguji kesabaran tahap dewa.. tapi tak asal boleh lagi bukak blog ni kira bersyukur la.. hehe

apa yang tak bersyukurnya... hmmm.. sebab rasa jiwa bila belajar.. Allah.. rasa penat rasa tak sabarnya nak grad.. tapi bila fikir balik.. nak grad ke? sanggup ke nak tinggal dunia belajar yang seronok ni??? sedang kan masa praktikal dulu cukup lah... boring nya keja.. hari-hari ingat balik zaman belajar.. tak sabar nya nak masuk balik belajar.. kan??

ada rasa macam tu tak?? bila belajar ada kawan-kawan ada 'kita enjoy' ada masa cangak movie ramai-ramai dari bangun pagi sampai malam.. bila keja..ermm kawan-kawan tak sebaya.. mostly tua-tua.. hehe.. cangak movie sorang-sorang nak keluar makan tak da dah open table sekepala.. ingat anak kat umah suami kat umah..

:: ok... Fiqah sedar... Fiqah dah makin ke 'tua' an..

4 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

zaman study memang lagi seronok dari alam pekerjaan.. alam pekerjaan ni memang cukop menyeksakan... adoiiiiiiii

missina said...

betul2 ,,masa study plg best sbb happy dgn kengkwn,,asa tak sunyi sgt,,takde beban nk pikir,,tp keje ni pun best jugk sbb ada duit sendri,,bebas jugk,,semuanya ada kelebihn kot,, ;)

mykhalis said...

broadband tak elk lagi ke?

sherlina karina said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/