Monday, August 8, 2011

yuhuuuu...Jengah Kembali....

Assalamualaikum w.b.t dan selamat pagi isnin..

ya Allah ya Allah ya Allah seronoknya boleh tengok blog ni, dah berapa lama Fiqah tak update pun Fiqah dah tak ingat. maaf ya kengkawan tak dapat connect dengan internet, modem rosak kena sambar kilat, aiyak. dah 2 minggu jugak la umah tak dak internet. haha kesian adik-adik tak dapat nak membuang masa.

Fiqah dah start menjual di  booth Ramadhan kat Giant Kulim ni ha. seminggu dah, seronok keja sini walaupun income macam tak memuaskan, ya la baru lagi haaa nanti seminggu lagi nak raya sampai tak menang tangan rasanya.

ni dah masuk hari bekerja memang slow terus la, macam tak da sapa hehe. okeh sebelum nak chow Fiqah nak promote "sapa-sapa yang dok kat Kulim Kedah ni mai la noo beli baju raya tudung raya handbag raya kat Fiqah" hehe booth Fiqah paling senang dok betul-betul belakang roti mama. datang tau jangan tak datang..  okeh jumpa lagi.. huhu


4 comments:

Shafiq said...

Owh.. duk kat Kulim ek? :-)

mOon jOhari said...

nak p kulim la....lalalala

mykhalis said...

jauhnye.. huuuu

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. dah wat comeback yerk.. caiyokkkkkkkk :)