Thursday, September 29, 2011

Lama Sungguh Cuti !!!

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera..


apa kabar bloggers sekalian? harap sihat dan diberkati untuk hari ini dan hari-hari akan datang.

alhamulillah akhirnya, dapat juga berjumpa dengan blog ni, hehe. Maaf, lama sungguh Fiqah tinggalkan blog ni, sebulan lebih. Setelah apa yang jadi, ingat nak stop berblog ni, tapi Fiqah yang suka membaca ni tak boleh jugak tinggal, teringin juga sekali sekala tu memberi pendapat.

post yang terakhir bulan 8 hari tu adalah hari terakhir sebelum Fiqah accident. hari esoknya on da way nak p keja Fiqah accident. nak elak keta belakang yang laju gila Fiqah terjun lubang. lubang yang besar gila sebab keta sepupu Fiqah terjun lubang tu pecah tayar. jadi bayang kan tayar moto LC nuovo, kecik kan?

seminggu Fiqah terlantar kat rumah, hari kelapan masuk keja balik. kaki still capik hehe tapi disebabkan janji untuk tolong abang sepupu, Fiqah turun jugak Giant lepas balik dari hospital buang benang. 10 jahitan jugak, bila ingat memang ngeri, tapi pengalaman tu kekeke

ni dah masuk minggu ke - 3 di UiTM Arau. sangat la sibuk tak sempat nak buat apa. Final sem kali ni sangat menguji ketahanan daya tidur dan masa yang sangat tight untuk siapkan assignment dalam masa sehari. kejam gak lecturer final sem ni. hehe

alhamdulillah hari ni free, nak jugak update blog. kelas tak pack tapi submit assignment tu yang horror. bagi hari ni esok submit as well as present. tiap minggu lak tu.

tak boleh nak update selalu macam keja dulu. sekarang ni study balik. tapi insyallah Fiqah akan cuba untuk update blog dalam semiggu sekali ke, bergantung pada masa la ye. doakan Fiqah ya kawan-kawan agar berjaya untuk final sem ni. dan supaya parut-parut yang ada ni cepat la hilang.. hehe.. adious..


3 comments:

BLADE EDGE said...

bila lama sgt cuti, biasanya otak akan rasa cramp sikit. so bila masuk sem baru, awal2 tu mmg kene asah sikit....

blog kene kerap update. biar sentiasa nmpk fresh..

hamzah ian said...

lama2 tak best juga kan..

~nsar~ said...

Blade : hehe.. otak pun cramp ka?

hamzah : haah.. but study first kan...