Tuesday, March 29, 2011

Berkongsi Trafik dari Bangku Kosong

salam alaik... segment lagi???? bukann bukann bukann..... kali ni bloglist...



memandangkan owner blog ni meng 'offer' fiqah untuk join bloglist nya.. maka... tercipta la entry ni.. hehe..

soklan yang ditanya : mengapa perlu trafik di blog anda???

ni dia cheq jawab nooo :
blog pertama yang fiqah pernah baca adalah en beng... masa tu femes orang sebut sebut pasal dia.. tapi tak create blog lagi.. then blog walking... setelah seminggu baru fiqah paham camna berblog ni boleh menjana pendapatan sampingan...

macam bes gila.. hanya blog.. tapi bila dah create blog baru sedar... waaaa tak reti nak tarik trafik...  demmm... hehe


4 comments:

hasrul hassan said...

Salam .. terima kasih.

ketawariang said...

salam ziarah... :D

ariana's said...

salam kenal.. dah kunjung balas n follow..:)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgah dari segmen berkongsi trafik bangku kosong!!

salam singgah dari mummy weiyda❤
keep it up blogging ya dear❤
‎(◕‿◕✿)

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog