Wednesday, March 30, 2011

Segmen : Deco Deco Beng Beng Boong !

salam alaik.. segment en.beng lagik...




14 comments:

whitelover said...

aa..blog die simple..nice :)

pRiNCe said...

nice...entry...:)
thnx tau datng melawat...:)

awak dah join contest cabutan bertuah kat blog sy??

Fahmi API said...

simple dan background sangat cantik

rajin2 datang la ke blog saya
http://blogbebudakbiasa.blogspot.com/

AdiSuda said...

dedaunan di sblh knan..^_^

farhana masdo said...

terjah dr segmen bro ben .
saye pmbace baru di belog kamuu ~ :)

jmpot singgah ma belog okay :)

dwaty said...

aku datang ke sini plak...

cik ayin said...

buang word verification tu..keep blogging :)

Hazrina Erin said...

singgah dr blog abg BEN!
nice blog^^

jom komen (:
http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/deco-deco-beng-beng-boong.html

sy da,awk bila? :D
**kalau xde word verfication lagi ok kot^^

~nsar~ said...

thank u 4 that comment..

logorithm said...

Nice and simple! I rasa kalau ader shoutbox mungkin lebih baik buat permulaan nih untuk bikin lebih ramai kawan. Dah femes nanti mungkin lain cerita la kot?

Itu pendapat I jer lah... :-)

~nsar~ said...

logo:trima kasih datang follow balik... n shout box sy sebelah kanan... yang terlekat dengn skrol 2.. rasanya semua perasan sebab kaler dia lain..

logorithm said...

Ermmm... tak perasan pulak...

mohd ridwan said...

Simple...tapi smart and stylo!!

iemah said...

simple n nice blog...
sy follow kamu
mr terjah blog sy

http://mutiarahati88.blogspot.com/