Wednesday, March 16, 2011

salam singgah dan ziarah....

Assalamualaikum pembaca2 yang dihormati....

Alhamdulillah sejak semalam.. fiqah bejaya menjalankan sesi singgah dan ziarah kepada beberapa blog yang terlibat dalam sesi Jelajah blog ikut negeri - segment en beng dan juga melur jelita datang jeng jeng jeng.. -segment oleh melur jelita... banyak lagi sebenarnya... tak larat dah nak klik sana klik sini.. banyak jugak blog2 yang menarik lagi tapi kurang mendapatkan perhatian daripada mana2 blogger...

tapi bagi fiqah yang sukakan blog-blog yang mempunyai ilmu-ilmu yang baik dan juga info2 terkini yang menarik... yala kita kan xrajin sangat nak mengadap paper.. so melalui blog-blog macam ni lah yang kita boleh baca kan?...

so antara blog yang berjaya difollow adalah:


yang lain banyak lagi... tapi dalam proses mengumpul semula... hehe..

juga trima kasih pada yang sudi follow blog nih... banyak lagi yang nak kena belajar.. banyak lagi penulisan yang perlu diperbaiki... fail penulisan sebenarnya.. hehe...
apa2 pun selamat maju jaya kepada semua blogger2....

sumber photo : google images





1 comment:

PidaSanglang said...

salam ziarah ...follower ke 24