Monday, May 9, 2011

Gelabah tahap Gaban... Doakan Saya Ya..

assalamualaikum... w.b.t

alhamdulillah berjaya jumpa senin balik.. hehe.. fiqah tengah gelabah kora ni... satgi lecturer nak mai buat pantauan untuk praktikal student... lagi setengah jam saja... aiyak..

tak tau nak cakap apa... tak tau nak kelentong apa.. hehe apa-apa pun tolong doakan semuanya berjalan lancar ya...

errr tak boleh taip panjang-panjang dah.. tangan tetiba jadi parkinson..   ter ter ter... waaaa

10 comments:

Eza Ridzwan said...

gud luck dear...rilex arr..jgn gelabah..

Jo Qusary said...

alah... lecturer tu pun malas nak cek praktikal student gak...aku lecturer aku tau la, hehehe...

Ibnushukran said...

haha.. releks sis nsar.. cikgu 2 pun dah gelabah n malas nk cek practical 2.. hehe

~nsar~ said...

kak eza : tengkiu.. alhamdulillah dah lepas.. ok semua... hehe

~nsar~ said...

jo : haha.. betoi ka malas... kantoi la lec aku tadi.. patut la cepat sangat... tak sampai 10 minit pun dah siap tengk nak balik dah.. hehe

~nsar~ said...

ibnushukran : dah lega dah ni... alhamdulillah.. tapi tak lengkap lagi nak kena buat report lak.. hehe

ainnoraini said...

selawat byk2 ye...jgn gelabah nnt semua benda tak menjadi..

gud luck dear..

Farhan Zulhusmi said...

aiyok...kantoi..hehehe...
relex...cuba buat senamana muka...a,e,i,o,u....bukak besar2 erk mulut tu..insyaAllah ok lah tu..hehehe

~nsar~ said...

kak aini : tengkiu bebanyak ya..

~nsar~ said...

farhan: berjaya.. hehehe tengkiu untuk senaman yang comel tu...