Wednesday, May 18, 2011

Yahoo Tak Sopan?

assalamulaikum w.b.t dan selamat pagi semua..

selalu guna yahoo tak? fiqah memang peminat terbaik pakcik GOOGLE.. cuma adik-adik fiqah semua kaki main game.. kan banyak game yang Yahoo provide.. kenapa yang dikatakan tak sopan?

sebabnya bila adik fiqah on ja mana-mana game yang dia nak main automatik dia akan terdownload video L***H... arghhh geram rasa.. mula-mula tu fiqah ingat adik-adik punya keja.. lunyai gak fiqah belasah budak-budak ni.. semua tak ngaku.. 

dah memang depa tak buat... memang la tak mengaku... lepas tu fiqah buat experiment la apa lagi.. ya rupa-rupanya bila adik fiqah klik play game akan automatik video tu terdownload.. haaaa.. apa ni... ya Allah memang menguji keimanan betul..

bukan saja video malah gambar-gambar jugak ada  keluar.. semua masuk download folder.. ish geram betul.. kenapa la buat macam ni si Yahoo ni.. sangat tak berperikemanusiaan.. sejak tu dah tak kasi dah adik-adik main game yang yahoo punya.. nak game... fiqah carikan.. tak main game internet dah la.. haish..


:::: antara kejahatan-kejahatan yang menjerat anak mda sekarang... membawa ka alam maksiat yang sangat la terhina... 

10 comments:

mykhalis said...

yke? kenapa khaalis takde.. arghh..kenapa takde?? ke virus kot?

~nsar~ said...

hahaha.. "arghh... kenapa takde??".. lelaki tetap lelaki.. haha entah la.. tapi bnyk gila.. sepuluh kali clik play game.. sepuluh la yang terdownload..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

ntah2 memang betol adik2 ko tu download blue x... hahaha

ainnoraini said...

mcm ni kak ain pun kene berhati2 jugak kat anak2 dirumah tu...

sekali sekala mmg kene pantau jugakkan..

Melur Jelita said...

Akak sentiasa pantau iaitu join depa main...hehe

~nsar~ said...

topi imagine: chess berani kau.. haha.. adik2 aku pompuan la.. bukan lelaki.. lelaki tu lain la.. huhu

~nsar~ said...

@kak aini: betul tu kak hati2.. bahaya sangat..

~nsar~ said...

@kak melur: hehe sy tak rajin nak join...

bersama kak Es said...

kak Es tolong dwnload
pastu kak es pun main sama
hehehe

~nsar~ said...

hehehe.. sy pun kena tiru kak es la cmni..