Sunday, April 17, 2011

err malu nya...

assalamualaikum w.b.t

err tak tau camna nak cerita dah ni..fiqah dah malu tahap gaban... waaaa tulun tulun tulun....

apa yang malunya fiqah???? .... okeh rileks rileks rileks.. okeh boleh dah.. hehe.. camni ceritanya... fiqah di review untuk kali ketiga oleh Pembaca Wacana.. waaa bes gila dalam minggu ni dah 3 kali direview..... hehe suka suka suka.. tengkayu ya PW me'review' blog fiqah ni...

sebagai blogger baru fiqah pun tak tau camna nak design blog sebenarnya... PW cakap fiqah ni semua basic dah ok.. cuma kalau nak tingkat kan lagi mutu keunggulan gaya dashing patut la buat header kasi sesuai dengan title PW "Blogger Mantap Lagi" camtu la maksud nya lebih kurang...

Header ni kira boleh bawa identiti fiqah yang tersendiri la..ini la fiqah malu ni.. dia boleh lak ingat kan blog dia yang zaman muda mudi dulu.. waaa segan segan,... mesti dia senyum sumbing kambing lembu semua ada la.....

baiklah.. insyallah fiqah akan melakukan dengan baik header blog fiqah ni dengan kadar segera.. kita tengok ya... nanti kasi komen mana yang patut lagi ya... terima kasih semua.. jasa anda sangat la dihargai...


4 comments:

ch!natsu said...

wah congrats2... huhu..
btw chin is back..!! wink2.. ^_^

Amoi said...

erk. header apa?

ainnoraini said...

nak buat header...
nak suruh komen pasal header ker...

~nsar~ said...

header blog fiqah.. okeh ni ja yang termampu.. berjam buat nih.. senget sana senget sini.. hehe.. nak kena ubah apa2 lagi tak kak aini? overall blog?