Monday, April 18, 2011

dah siap! Tolong Komen ya...

assalamualaikum w.b.t...

alhamdulillah.. akhirnya dapat jugak buat header blog.. dengan menggunakan kreativiti sendiri... sungguh fiqah tak kreatif... kalau tengok header tu macam "ek eleh header camni adik aku 5 tahun pun boleh buat"...
haaa.. tak pa... serius fiqah fail kretiviti...  oleh itu, kalau ada banyak yang tak kena kan..cepat-cepat komen ya.. insyallah fiqah akan tukar lagi..

bukan tak nak mintak tolong orang.. cuma.. sekadar menginginkan kepuasan diri.. fiqah yang buat... jadi fiqah rasa lebih semangat untuk terus blogging.. sebab design sendiri.. walaupun memang hampeh la.. hehe.. background pun tukar.. nak kasi masuk dengan tema identiti fiqah (bunga mekar yang kaler pink tu)..

kalau background lama macam tak masuk.. so, fiqah tukar ke hijau.. macam ada keunggulan gaya dashing la sikit.. hehe lagipun... hijau ni kan baik untuk mata.. sesuai la buat fiqah yang rabun dah tahap tak nampak apa ni.. bila tengok hijau tenang ja.. hehe.. err takdak kaitan dengan politik ya...

apa-apa pun fiqah mintak tolong blogger sekalian.. sudi-sudi la kasi advice sesuai ka tak sesuai untuk penampilan baru ni.. dan kalau ada idea kasi la pinjam kat fiqah.. fiqah nak try and error semua yang ada.. okeh.. sekian... 

9 comments:

mykhalis said...

khalis tak perasan header lama..sori2..tapi suka la datang sini..takdela serabut..

YAYA AZURA said...

rasa fresh jer dtg sini...suka...

~nsar~ said...

mykhalis: yang lama tak da header hehe.. just nama blog ja...

kak yaya: tengkiu hehe

cik riffa :) said...

sokong jugak :)

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

boleh usaha lagi

Ibnushukran said...

aikk .. x perasan tukar template.. hhehe
lawa2.. sejuk mata mmndang.. segar... header pun cantik jgk,hand made y kreatif.. :)

Eza Ridzwan said...

header dah ok...klu dah kreatif lg, pakai photoscape..gegege...akak pon xde la terer benor..buta it!..miahahaha...background tpulang..dah ok kot!..cuma followers tuh klu bleh letak kat atas skali...senang org tgk & nak follow...klu letak tepi tu, cam x nampak...keep up ur work dear...

~nsar~ said...

cik riffa: hehe tengkiu ya..

mizz sue: maksudnya dimanakah kurangnya itu???

ibnushukran: haha hijau kan bess... tengkiu tengkiu... err handmade yang kreatif???? oh tidak..

~nsar~ said...

kak eza: hehe bukan tak nak letak kat atas.. rasa macam semak lak.. hehe.. tak pa sy letak kat tepi gak tapi second tab.. kira bila blogger on dah nampak follower to kat tepi..