Thursday, April 21, 2011

lelaki kuat merajuk...

assalamualaikum w.b.t dan selamat pagi...

berdasarkan pengalaman sehingga hari ini.. fiqah diizinkan berjumpa dengan lelaki yang kuat merajuk.. eh eh ni bukan kes percintaan.. tak da kaitan.. ni kes kengkawan... haha.. macam lawak lak fiqah bila tengok lelaki lelaki camni... huahuahua...

err bukan nak ngutok lelaki...

pengalaman pertama: kawan baik fiqah sendiri.. yang ni punya kes fiqah ngaku salah.. tapi kalau ikut kesalahan tu bukan la besar sangat pun.. pada pandangan kengkawan yang lain la... hehe.. camni cerita nya... fiqah post kat wall fb "nak diet dan kurus ckit" dia kemudian dia komen.. "tak payah makan nasi".. fiqah pun reply la... "ish tak makan nasi kang kurus terus.. macam awek hang.. aku tak mau la kurus sangat tak comey"... then.... perang dunia terus meletus.. dia marah fiqah kaw-kaw punya sebab ngutuk awek dia...

ek ngutok awek dia??? ok apa cakap kurus.. dah memang kurus pun.. lain la kalau awek dia chubbieeessstt then fiqah cakap kurus.. nampak sangat la kan.. hehe.. tapi apa yang fiqah cakap realiti bukan fantasi... terus letop meletop dia... fiqah post kat wall dia "mintak maap weh kalau wat hang terasa hati".. esok tu tengok pdot fiqah dia dah delete.. sampai sekrang tak ok lagi.. camtu camtu ja la..

pengalaman kedua: jadik semalam.... yang kaw-kaw lawak.. staff opis ni.. nasib baik orang nya tough n hensem jugak smart.. hehe tapi skali dia touching... mau gelak guling-guling fiqah.. ada kes sikit semalam.. then bos fiqah cakap.. "haa cari orang yang nama dia kat memo tu... orang tu la kena jawab".. cakap tu sebelah dia la.. cam biasa la.. dah biasa lawak kasaq... maklumlah oghang kedah.. terus terasa hati.. merajuk.. dia call exec account.. sampai nak nangis dengar bos fiqah cakap camtu...

wuahaha.. lawak sungguh la encik izam ni.. oppsss dah tersebut nama dia.. tak pa dia tak baca blog-blog nih... hehe tengok nama pun bes.. orang dia pun bes.. hensem segak lagi bergaya.. sekali.. jiwa sentimental... hadoi.. kureng tough disitu.. hik.. hik..

alololo.. jangan la majuk... 


::: pengajaran... err tak da pengajaran.. sekadar berkongsi cerita.. hehehe...

sumber  foto: korek google.. 

2 comments:

AL-QASSAM said...

macam2. entri pasal lelaki cemburu xda ke..

~nsar~ said...

AQ lelaki cemburu ka? hehe... bahagia la sapa dapat AQ kalau camtu.. hehe