Thursday, April 7, 2011

SEGMENT : BEN ASHAARI BUAT GILA LAGI

join segment en.beng lagik... =)


ok sekarang nak kena mengkarang sebab nya:

4perenggan 4 isi eh..

1- join segment en.beng konpem ble tingkatkan trafik... cam biasa la.. bila fiqah join ja segment en.beng.. dengan mendadak nya segala graf terpacak tinggi.. segala komen dok rating paling atas... segala post paling popular la...

2- segala ilmu yang fiqah sampai kan disini diblog nih boleh kongsi sama-sama dengan sesapa yang baca blog nih.. walaupun kebanyakan yang ilmu-ilmu tu copy n pes ja.. tapi fiqah tau tak semua masuk website tu walaupun fofular... sebab tu ada di blog nih..

3- semstinya boleh join dengan geng-geng en.beng merapu... haha... fiqah suka.. means meramaikan lagi kenalan.. meramaikan lagi ukhuwah... sebab kengkawan alam maya ni difren dari yang depan mata...
contohnya : kalau kawan depan mata ada tak kita nak dengar dia membebel macam en.beng walaupun isi dia sama(nasihat).. lari jauh dah.. tapi yang kawa-kawan punya kita boleh baca boleh pk boleh praktikan..

4- errr pa lagik ek??? haaa.. kita boleh tengok sapa yang lagi pantas.. bila orang tu pantas means dia cepat pic up la... hehe.. (xda motip)

5 comments:

Penyair SenjA said...

tak sempat join...hihihihihihihi...salam hati...pertama kali menyapamu...;)

~nsar~ said...

tak pa banyak lagi segment en.beng akan buat.. tengkiu ya singgah dan follow sy..

Hati Batu said...

wah...ni peminat uncle ben rupanya..hehe best juga join segmen uncle ben...tapi saya baru sekali join...pemalas la katakan..hehe =)

~nsar~ said...

haha.. sja seronok-seronok membuang masa diopis ni.. kalau tak join tak tau dah nak wat apa..

(balik umah cari kutu) hehe

Pak Ucop said...

Assalamualaikumm... biasa la tu !! nnt lama2 setahun dua ngam la... hahaha