Saturday, April 16, 2011

Terima Kasih sesangat pada Blackrose

assalamulaikum.. w.b.t..

ini kali kedua blog arnsyafiqah direview oleh blogger yang agak fofular... rasa seronok teruja semua ada la... hehe. fiqah nak kenalkan blogger kita nan seorang ni.. yang rajin mereview blogger-blogger newbie macam fiqah.. hehe

kenal kan kengkawan blogger sekalian pada:


nak tau kat mana dia review tak?.. SINI YA

TERIMA KASIH YA BLACKROSE JASAMU SANGAT DIHARGAI !!!

::: dah 2hari baru nak ucap terima kasih.. apa la fiqah ni.. sory blackrose.. ada masalah yang tak dapat dielakan.. hehe


4 comments:

blackrosehunter said...

hehe..review sambil berkenalan..tu pun tak full review sbb xberapa pandai sgt..

AL-QASSAM said...

TERbaik suruh dia datang blog ambe jugak.hehe

~nsar~ said...

blackrose: dah full review la tu.. sebab banyak gak explain pasal blog nih..

AQ: insyallah nanti sy suruh kesana ya... =)

Henry Zackery said...

waahh.. tahniah :)

Kenapa Mereka Bersalah ?