Friday, April 8, 2011

tengkiu ya Futura Engine...

salam alaik.. da lagi 1 entry tok pagi ni...

nak ucap trimas trimas.. syukran jazilan kepada futura Engine yang telah mempromosikan blog fiqah di blog nya... tak caya ka?... cuba tengok SINI ya.. ...

memang fiqah baru lagii. baru sangat...

dia cakap fiqah rajin sebab dah banyak entry.. hahaha... trima kasih ya pujian tu... sebenarnya tak rajin seperti yang disangka.. cuma tak dak keja... fiqah student praktikal di KTPC Kulim.. department finance... memandangkan fiqah masuk company bukannya any firm - audit or accounting.. sebab nak dekat ngan umah ulang alik.. jadi bila dah abih auditing company.. keja fiqah free memanjang.. dan dah sebulan fiqah takdak keja.. hanya mai dok cngak depan laptop ckup kul 5.30 balik..

mai keja hanya buka laptop pastu merayap la.. bila lama-lama asyik membaca blog... fiqah pun berminat nak ada blog sendiri.. maka terciptalah ~arnsyafiqah~... kenapa arnsyafiqah.. apa maksudnya..
AR -Abdul Rani, Nsyafiqah -Nur Syafiqah.. nak masuk kan semua skali memang panjangkan.. jadi fiqah cut la.. tinggal yang main words saja... fiqah suka nama fiqah.. sebab maksud yang sangat baik... jadi trademark fiqah adalah ~nsar~ :nur syafiqah Abdul rani

kenapa letak bunga bukan wajah fiqah sendiri... sebabnya emmmm... hehe tak tau...  fiqah bukan jenis rajin tangkap gambar... takda gambar-gambar yang comel nak letak.. hehe... nanti insyallah.. fiqah akan letak wajah sendiri...

kenapa blog ni simple??
sebab fiqah memang fail bab design la... haha.. sebab tu la kosong ja blog nih... header pun just taip nama.. fiqah tak tau lansung bab-bab nih... hehe.. teruk kan... xpa la asalkan boleh orang kenal boleh orang baca dan boleh juga orang senak nak masuk keluar.. (tak berat nak loading la)... tu saja kot...

siapa free boleh jenguk blogger sorang ni.. futura engine..

12 comments:

Pak Ucop said...

Terima Kasih Nsar ... neway ! sy ikhlas la nk promote membe2 dlm blog sy tu.. lgpon xda benda menarik lg, suma keja kerja n kerja je...

~nsar~ said...

hehe.. tengkiu sesangat ya pak ucop.. jasamu dihargai..

mykhalis said...

tahniah.. wahh..khalis ingat lagi firsttime di review..hati kembang gile..wahahha

Blog terbaik

Kenangan lahir 80-an

Ada apa dengan dara

khalis datang ziarah di sini

~nsar~ said...

mykhalis... seronok kan.. tengkiu ya..

cujen said...

hye salam singgah dari CUJEN THE LEJEN

BESTEVER GIVEAWAY

Solihin Zubir said...

lagi simple lagi ringan loading blog.. heheh..

Henry Zackery said...

waahh.. tahniah :)

Cepat Beli Sebelum habis !!

LadyComot said...

salam dan selamat berkenalan

Dda Ly said...

:) congrate's!


~a blast saturday~
keep in touch dear...

Henry Zackery said...

x update lg ke T__T

Alat Untuk Uji Pasangan Anda

Henry Zackery said...

x update lg ke T__T

Alat Untuk Uji Pasangan Anda

c-tea said...

seronok jadi pembaca baru blog awak..nice blog yunk...kalau sudi..jom lah join lucky draw ni

jom dapatkan cenderahati dari eropah